fbpx

IZI 2.0 a fémlemezből készült tetőcserepek két modulos változata

IZI 2.0 a fémlemezből készült tetőcserepek két modulos változata

A COMPACT SERIES termékcsalád tagja IZI 2.0 a fémlemezből készült tetőcserepek két modulos változata lehetővé teszi a gyors felhelyezést, az egyszerű szállítást és a kényelmes tárolást.

MODULARITÁS

Korszerűség, hatékonyság, funkcionalitás

A cserepeslemez moduláris felépítésének számos előnye van – jelentősen felgyorsítja a felhelyezést, egyszerűbb szállítást tesz lehetővé, és a szabadalmaztatott csatlakozórendszerek megkönnyítik a tetőfedők munkáját. További előnye a hagyományos tetőfedő anyagokra emlékeztető vizuális hatás.

RÖGZÍTŐ MÉLYEDÉSEK

Minimalizálják a csavarok láthatóságát

A specifikusan átgondolt rögzítő mélyedések a megfelelő profilozásnak köszönhetően árnyékolva vannak, ezért a rögzítő csavarok gyakorlatilag láthatatlanok a szem számára, ugyanakkor jelölik a lemezek és a tetőszerkezet közötti csatlakozási pontokat.

ELŐRE GYÁRTOTT RÖGZÍTŐ FURATOK

Hozzájárulnak a lemezek gyorsabb és szorosabb illesztéséhez.

A függőleges bordázaton lévő rögzítő furatok lehetővé teszik a lemezek gyors, szoros és pontos illesztését. Ez nemcsak megkönnyíti a felhelyezést, hanem jelentősen fel is gyorsítja a munkafolyamatot.

IZI GERINCLEMEZ

Az IZI gerinclemez egy bádogos elem az IZI moduláris cserepeslemezhez, amely a tetőfedést a gerinc helyén lezárja. A feladata a tető gerincének letömítése és esztétikus befejezése.

ESZTÉTIKUS ILLESZTÉS

A legmagasabb illesztési esztétika a tetőfedésnél.

A tetőfedéshez tervezett bádogos elem vizuálisan illeszkedik a tetőtervhez, tartóssággal és tökéletes esztétikai élménnyel azt kiegészítve.


Izi compact cserepeslemez ára:

100db alatt100db fölött
BevonatGaranciaNettó db árBruttó db árNettó db árBruttó db ár
UTK Matt20 év3430ft4356ft3190ft4051ft
HC selyemfény40 év3660ft4648ft3390ft4305ft