fbpx

IZI 2.0 a fémlemezből készült tetőcserepek két modulos változata

IZI 2.0 a fémlemezből készült tetőcserepek két modulos változata

A COMPACT SERIES termékcsalád tagja IZI 2.0 a fémlemezből készült tetőcserepek két modulos változata lehetővé teszi a gyors felhelyezést, az egyszerű szállítást és a kényelmes tárolást.

IZI 2.0 db ára:

FONTOS: a feltüntetett ár darabra vonatkozik, 1db lemez tábla 0,83m2
100db alatt100db fölött
BevonatGaranciaNettó db árBruttó db árNettó db árBruttó db ár
RAL fényes10 év3590ft4559ft3340ft4242ft
UTK Matt20 év3790ft4813ft3540ft4496ft
HC selyemfény40 év3990ft5067ft3740ft4750ft

MODULARITÁS

Korszerűség, hatékonyság, funkcionalitás

A cserepeslemez moduláris felépítésének számos előnye van – jelentősen felgyorsítja a felhelyezést, egyszerűbb szállítást tesz lehetővé, és a szabadalmaztatott csatlakozórendszerek megkönnyítik a tetőfedők munkáját. További előnye a hagyományos tetőfedő anyagokra emlékeztető vizuális hatás.

RÖGZÍTŐ MÉLYEDÉSEK

Minimalizálják a csavarok láthatóságát

A specifikusan átgondolt rögzítő mélyedések a megfelelő profilozásnak köszönhetően árnyékolva vannak, ezért a rögzítő csavarok gyakorlatilag láthatatlanok a szem számára, ugyanakkor jelölik a lemezek és a tetőszerkezet közötti csatlakozási pontokat.

ELŐRE GYÁRTOTT RÖGZÍTŐ FURATOK

Hozzájárulnak a lemezek gyorsabb és szorosabb illesztéséhez.

A függőleges bordázaton lévő rögzítő furatok lehetővé teszik a lemezek gyors, szoros és pontos illesztését. Ez nemcsak megkönnyíti a felhelyezést, hanem jelentősen fel is gyorsítja a munkafolyamatot.

IZI GERINCLEMEZ

Az IZI gerinclemez egy bádogos elem az IZI moduláris cserepeslemezhez, amely a tetőfedést a gerinc helyén lezárja. A feladata a tető gerincének letömítése és esztétikus befejezése.

ESZTÉTIKUS ILLESZTÉS

A legmagasabb illesztési esztétika a tetőfedésnél.

A tetőfedéshez tervezett bádogos elem vizuálisan illeszkedik a tetőtervhez, tartóssággal és tökéletes esztétikai élménnyel azt kiegészítve.