Inguri ereszcsatorna

A megfelelő ereszcsatorna-rendszer alkalmazása biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését a tető burkolatáról, ami kulcsfontosságú annak élettartama és funkcionalitása szempontjából, ugyanakkor pedig védi az épület homlokzatát a nedvesség okozta károktól.

Az INGURI® 150/100 rendszer egy komplett ereszcsatorna-rendszer, amelyet a legjobb minőségű, mindkét oldalán bevonattal ellátott acélból gyártunk. A rendszer összes elemét úgy terveztük meg, hogy az biztosítja azok könnyű összeillesztését, ill. a gyors és egyszerű szerelést. A csatorna alakja és mélysége biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését még intenzív és hosszantartó esőzés esetén is.

Az 􏰀ING􏰁URI􏰀􏰂 ereszrendszer gyártásához használt anyagok beszállítói elismert acélipari cégek, melyek a legjobb minőségű horganyzott és bevonattal ellátott Aluzinc acéllemezeket biztosítják számunkra az ereszrendszerek alapanyagaként. A beszállítók gondos kiválogatása óriási jelentőséggel bír a termék minősége és tartóssága tekintetében. Ez főként a termék korrózióval és színelváltozásokkal szemben való ellenállásában látszik meg. Az 􏰀INGU􏰁RI 􏰀􏰂ereszrendszer sokéves garanciával rendelkezik.

INGURI ereszcsatorna színek

Az 􏰀ING􏰁UR􏰀􏰂I ereszcsatornák tűzihorganyozott alapanyagból 􏰑 amelyre vegyi tisztítás és passziválás után több rétegben korrózióvédő és szerves dekorációs bevonatot visznek fel 􏰑 készülnek. A Lemezvastagság 0,􏰉6 mm, a szerves réteg pedig 􏰃50 u􏰒m vastagságú poliuretán 􏰑 olyan anyag, amely igen ellenálló az időjárási tényezőkkel, ill. a mechanikai sérülésekkel és a szín kifakulását okozó 􏰁 sugárzással szemben. Az 􏰀ING􏰁URI􏰀􏰂 rendszerek is Aluzinc 185 SPT􏰃 lemezből állnak, amelyekre járulékosan mindkét oldalon Easyfilm􏰂 polimerbevonatot visznek fel.


Ereszcsatorna rendszer elemei

150/100-as méret
MegnevezésMennyiségNettó árBruttó ár
1. Ereszcsatornafm
2. Csatornatartódb
3. Belső szegletdb
4. Külső szegletdb
5. Túlfolyásgátlódb
6. + 7. Csatornatoldó + merevítődb
8. Véglemezdb
9. Betorkolócsonkdb
10. Lefolyócső csőkönyökdb
11. Lefolyócsőfm
12. Elágazásdb
13. Vízlopó szűrőbetétteldb
14. Kifolyócsődb
15. Karmantyúdb
16. Csőbilincsdb
17. Dűbeles csőbilincsdb
18. Dűbelekdb
19. Csatornavas szelemenredb
20. Kompakt csatornavasdb