fbpx

Inguri ereszcsatorna

A megfelelő ereszcsatorna rendszer alkalmazása biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését a tetőfedésről, ami kulcsfontosságú annak élettartama és funkcionalitása szempontjából. Ezen kívül megvédi az épület homlokzatát a nedvesség okozta károsodástól.

Az INGURI 150/100 komplett ereszcsatorna rendszerek, melyeket a legjobb minőségű, mindkét oldalán bevonattal ellátott acélból gyártják. A rendszerek minden elemét úgy tervezték meg, hogy biztosítsák a megfelelő összeillesztést, ill. a gyors és egyszerű szerelést.

Az ereszcsatorna alakja és mélysége garantálja a hatékony vízelvezetést, még intenzív és hosszan tartó csapadék esetén is.

Az INGURI ereszrendszer gyártásához használt anyagok beszállítói elismert acélipari cégek a legjobb minőségű horganyzott Alucink és bevonattal ellátott acéllemezeket szállítják, amik az ereszrendszerek alapanyagai.

A beszállítók gondos kiválogatása óriási jelentőséggel bír a termék minősége és tartóssága tekintetében. Ez főként a termék korrózióval és színelváltozásokkal szemben való ellenállásában látszik meg.

Az INGURI ereszrendszer sokéves garanciával rendelkezik.

INGURI ereszcsatorna színek

Az INGURI ereszcsatornák tűzihorganyozott alapanyagból készülnek, amelyre vegyi tisztítás és passziválás után több rétegben korrózióvédő és szerves dekorációs bevonatot visznek fel . A lemezvastagság 0,6 mm, a szerves réteg pedig olyan anyag, amely igen ellenálló az időjárási tényezőkkel, ill. a mechanikai sérülésekkel és a szín kifakulását okozó UV-sugárzással szemben.

Garanciális időszak: 30 év *