fbpx

Inguri ereszcsatorna

A megfelelő ereszcsatorna-rendszer alkalmazása biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését a tető burkolatáról, ami kulcsfontosságú annak élettartama és funkcionalitása szempontjából, ugyanakkor pedig védi az épület homlokzatát a nedvesség okozta károktól.

Az INGURI® 150/100 rendszer egy komplett ereszcsatorna-rendszer, amelyet a legjobb minőségű, mindkét oldalán bevonattal ellátott acélból gyártunk. A rendszer összes elemét úgy terveztük meg, hogy az biztosítja azok könnyű összeillesztését, ill. a gyors és egyszerű szerelést. A csatorna alakja és mélysége biztosítja a csapadékvíz hatékony elvezetését még intenzív és hosszantartó esőzés esetén is.

Az 􏰀ING􏰁URI􏰀􏰂 ereszrendszer gyártásához használt anyagok beszállítói elismert acélipari cégek, melyek a legjobb minőségű horganyzott és bevonattal ellátott Aluzinc acéllemezeket biztosítják számunkra az ereszrendszerek alapanyagaként. A beszállítók gondos kiválogatása óriási jelentőséggel bír a termék minősége és tartóssága tekintetében. Ez főként a termék korrózióval és színelváltozásokkal szemben való ellenállásában látszik meg. Az 􏰀INGU􏰁RI 􏰀􏰂ereszrendszer sokéves garanciával rendelkezik.

INGURI ereszcsatorna színek

Az 􏰀ING􏰁UR􏰀􏰂I ereszcsatornák tűzihorganyozott alapanyagból 􏰑 amelyre vegyi tisztítás és passziválás után több rétegben korrózióvédő és szerves dekorációs bevonatot visznek fel 􏰑 készülnek. A Lemezvastagság 0,􏰉6 mm, a szerves réteg pedig 􏰃50 u􏰒m vastagságú poliuretán 􏰑 olyan anyag, amely igen ellenálló az időjárási tényezőkkel, ill. a mechanikai sérülésekkel és a szín kifakulását okozó 􏰁 sugárzással szemben. Az 􏰀ING􏰁URI􏰀􏰂 rendszerek is Aluzinc 185 SPT􏰃 lemezből állnak, amelyekre járulékosan mindkét oldalon Easyfilm􏰂 polimerbevonatot visznek fel.


Ereszcsatorna rendszer elemei