fbpx

Rendelhető színek és bevonatok

Cserepeslemez, trapézlemez és kiegészítők rendelhetőek az alábbi bevonatokban és színekben

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a weboldalunkon feltüntetett színskála tájékoztató jellegű.
A képernyőn megjelenő színek nem minden esetben adják vissza a lemezek valós színét.


[AZ] ALUCINK 185

Alumínium-cink ötvözettel a tűzihorganyzáshoz hasonló eljárásban mindkét oldalán bevont acéllemez. E bevonatnak köszönhetően a lemezek megfelelnek a levegőn, ill. nedves környezetben fellépő korrózióval szembeni ellenállóképességre vonatkozó legszigorúbb követelményeknek is. Ezen túlmenően SPT polimer  (ún. Easy Film®) védőréteggel is el van látva, ami védi az éleket is a lemeztekercsekben és javítja a felületek megjelenését. Garanciális időszak: 25 év*


[RAL] POLIESTET STANDARD

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag egyik oldalán színezett, a hátulja alapozó réteggel van ellátva. A felület egyöntetű, sima: fényes vagy metál. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, az univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható. Garanciális időszak: 10 év.


[UTKMAT 35

Kétoldalt horgonyzott fémréteggel, korrózióvédő réteggel, és egyik oldalán színezett, a hátulja alapozó réteggel van ellátva. Előnyük a mechanikai sérülésekkel és a korrózióval szembeni rendkívül magas ellenállás, a könnyű formázhatóság és a jó esztétikai értékük. A lemezt 35 μm vastag szemcsés textúrájú matt szerves bevonat borítja mely egyik oldalára értendő. Az alapmodell 9 színt tartalmaz. Garanciális időszak: 20 év


[HCHERCULIT PRÉMIUM

Európa legjobb kohói számára piacvezető lakkokat gyártó üzemmel együtt kidolgozott bevonat. A korábbi bevonatok hosszan tartó megfigyelése és ügyfeleink, főként a tetőfedők, igényeinek felismerése eredményeképpen egy olyan terméket hoztunk éltre, mely számos tulajdonságot ötvöz magában. A HERCULIT® egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely egyik oldalán színezett, a hátulja alapozó réteggel van ellátva. Rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben. A HERCULIT® bevonatokra 40 éves garanciát vállalunk, használata pedig biztosítja a színek és a szerkezet megismételhetőségét.


[SP35] MULTILAYER

40 mikron vastagságú poliészter lakk Z275 cink vagy ZM120 cink-magnézium réteggel, jellegzetes fát imitáló kinézettel és megfelelő korrózió és UV sugárzás elleni védelemmel. Ezek a tulajdonságok különösen alkalmassá teszik arra, hogy külső burkolatként alkalmazzák,, főleg olyan helyeken, ahol a környezeti hatásoknak való fokozott kitettség ellenére is fontos az esztétika. Az egyik oldalán színezett, a hátulja alapozó réteggel van ellátva.A bevonatos lemezek előállítása tűzihorganyzott vagy célnak megfelelő ötvözettel (PRÉMIUM bevonatokkal) bevont anyagból indul ki. Az előzetes vegyi kezelésen áteső anyag passziválásra kerül, majd a széles választékú bevonóanyagok egyikéből kap több rétegben bevonatot. Ez kiváló védelmet nyújt a fémes rétegeknek és az acélmagnak az időjárás viszontagságai ellen.

A bevonatok különböző vastagságúak, színűek és felületűek lehetnek, a rájuk nyújtott jótállás időtartama elérheti a 40 évet is.