Galeco STAL²

Galeco STAL²

Galeco STAL² négyszögszelvényű ereszrendszer x négyszögszelvényű lefolyórendszer. STAL a négyzeten! STAL² puritán modernitás x esztétikus megjelenés. A korszerű tető dísze, amely egyben az egész épületnek egységes megjelenést biztosít.

A homogén megjelenés  a Decor panel külső szélét lefedő takarólemeznek is köszönhető, amelyet a  csatornatartó alsó horonyrészébe bepattintással rögzíthetünk.  A takarólemez elrejti az eresz homlokoldalát, valamint a csatornatartókat, és ezzel egységes kompakt tetőmegjelenést eredményez.

Galeco stal szögletes ereszcsatorna

galeco_stal2_hazz

A takarólemez bármikor könnyen eltávolítható pl. az esetleges karbantartó munkák elvégzése céljából. A takarólemez horonyrésze könnyen becsúsztatható a Decor panel J elemébe. STAL² + előtétlemez + Galeco-Decor ereszalja = egységes esztétikusan kompakttetőlezárás.

A Galeco Stal 2 lefolyórendszere is szögletes. A lefolyók épület homlokzatán kívüli elhelyezése modern, „minimál” stílust kölcsönöz az épületnek. A szögletes lefolyó szerelése, a Decor panelen történő áthatolása után ugyanúgy történik, mint a hagyományos rendszerek esetén.


Galeco Stal2 szögletes csatorna méretek

Méretek

A Galeco STAL2 150/80×80 ereszcsatorna-rendszer családi házak, lakóházak valamint kisebb ipari létesítmények vízelvezetésére szolgál. A rendszer szögletes profiljának köszönhetően több esővizet tud elvezetni, mint a a félkörszelvényű 125-ös méretű csatornák.

Az eresz kiterített szélessége 33 cm. A szögletes lefolyócső rendszer megtervezésének alapgondolata az volt, hogy a ideálisan megalkotott rendszer az épület organikus díszévé váljon.


Rendszer előnyei:

  • Az ereszcsatorna és a lefolyócső szabályos alakja valamint a takarólemez és az esztétikus ereszalj alkalmazása az épületnek modern kinézetet ad
  • A négyszöh szelvényű profilja nemcsak az épület homlokzatához tökéletesen illő formával, hanem egyben nagy vízelvezető képességgel is bír.
  • A takarólécek gyors fel-és leszerelése lehetősvé teszi az ereszcsatornáhou való hozzáférést, ennek köszönhetően a rendzser tisztitása bármikor lehetséges.

 

Galeco szögletes ereszcsatorna rendszer

 


 

galeco_takaro

A Decor panelhez csatlakoztatható takarólemez

A takaró lemez a speciálisan kialakított homlokdeszkás csatornatartó  alsó részében kialakított hornyába pattintható.

A felhelyezett takarólemez U alakú horonyrésze a J profil rögzítésére szolgál. A takarólemezt bármikor le lehet venni, pl. karbantartó munkák elvégzése céljából.

 

 

A takarólemez alsó része a Decor panel J lécének a formáját követve került kialakításra, ez megkönnyíti a panel becsúsztatását a lemezbe és a tető lezárását egységessé, esztétikussá teszi.