Előkorcolt tetőlemez

Előkorcolt tetőlemez

Előkorcolt tetőlemez két változatban rendelhető  Lambda 25 és az új modell a Lamba 2.0 verzió

A tetőpanel rendkívül sokféle héjazati megoldáshoz alkalmazható.

A tetszés szerint változtatható paraméterek lehetővé teszik, hogy a panelek egészen különböző stílusú tetőket hozzanak létre az épület fajtájától és a felhasznált anyagától függően, kiemelhetik egy épület hagyományos jellegét, vagy korszerű külsőt kölcsönözhetnek neki.

A pattintott kötés gyors és tartós rögzítést tesz lehetővé, a panelek szerkezetének köszönhetően pedig a rögzítés láthatatlanná válik, ami növeli a tetőhéjazat esztétikáját.

 

Lambda 25 tetőpanel

Lambda 2.0

 

Előkorcolt tetőlemez m2 ára:Kérjük minél több információt adjon meg!


 

Előkorcolt tetőlemez előnyei:

  • gyors és könnyű szerelés
  • méretre gyártott panelek
  • 25 színben rendelhető több fajta bevonattal
  • láthatatlan rögzítés
  • 8⁰ hajlászögtől alkalmazható

 

 

Előkorcolt tetőlemez kötéseiből igény esetén vágunk, hogy a panet – ereszszegélyként történő alkalmazás esetén – előkészítsük a hajlításhoz

 

 

 

 

Tetőpanelek közepét igény esetén meghajtjuk, hogy ereszszegélyként alkalmazhatók legyenek. Ez a megoldás meggyorsítja a panelek felszerelését és növeli  a szerelés biztonságát, ezenkívül esztétikusabbá is teszi a héjazatot.

 

 

Előkorcolt tetőlemez szerelési útmutató

Teljes deszázatra / tetőlécekre történő szerelés

A szerelés megkezdése előtt meg kell győzödni a burkolandó felület szakszerű előkészítéséről (megfelelő sík felület, átlók). Javasoljuk a panelek felhelyezését teljes deszkázatra és tetőlécekre is. A tetőléceket az ereszvonalától a gerincvonaláig úgy kell elhelyezni, hogy max 200mm távolságban legyenek egymástól.

Rendelhető mintázatok

Fotók beépített panelekről