fbpx

Előkorcolt tetőlemez

Metszetrajz

Tulajdonságok

TulajdonságokMéretek
Teljes szélesség547 mm
Hasznos szélesség515 mm
Lemez hosszúságamin. 2000mm, max. 10000mm
Profilmagasság25mm
Lemez vastagsága0,5mm - 0,7mm
Lemez súlya4,5kg/ m2

Rendelhető színek és bevonatok

A tetőpanel rendkívül sokféle héjazati megoldáshoz alkalmazható.

A tetszés szerint változtatható paraméterek lehetővé teszik, hogy a panelek egészen különböző stílusú tetőket hozzanak létre az épület fajtájától és a felhasznált anyagától függően, kiemelhetik egy épület hagyományos jellegét, vagy korszerű külsőt kölcsönözhetnek neki.

A pattintott kötés gyors és tartós rögzítést tesz lehetővé, a panelek szerkezetének köszönhetően pedig a rögzítés láthatatlanná válik, ami növeli a tetőhéjazat esztétikáját.

Mintázatok

MICRO-RIB

Hosszanti mikroprofi lozás a lemez teljes felületén minimalizálja a burkolat hullámosodását.

COVER-CAP ZÁRÓELEM

A fedélhéjazat funkcionalitását növelő megoldás a COVER-CAP elem, azaz önmaga a panel korcának kétoldalas záróeleme. Ez már csak „hab a tortán” a közmondás szerint ,a fedés esztétikájának szempontjából. A COVER-CAP záróelemeket a fedés felszerelése után behajlítják, ami eltakarja a korcok nyílásait és a tető még közelről nézve is egységes, harmonikus felületet mutat.

BEND-LOCK

A panel különleges visszahajtással van előkészítve a tető ereszrészén, ami elrejti és védi a vágott éleket valamint kiküszöböli a csavarokkal való rögzítés szükségességét.

Szellőztetett gerincelem

A szellőztetett 1 m hosszúságú gerincelem egy bádogos elem, amely a tetőfedést a gerinc helyén lezárja. A feladata a tető gerincének letömítése és esztétikus befejezése. A szellőztetett gerinclemezek legnagyobb előnye a homlok falon gyárilag készült perforáció, amely lehetővé teszi mind a tetőfedés, mind a padlástér szellőztetését további szellőzőléc használatának kiküszöbölésével.

LAMBDA® 2.0

A LAMBDA® 2.0 két szélességben (515 mm valamint 307 mm – hasznos szélességek) és négy profi lmintázattal érhető el, melyek lehetővé teszik a maximális esztétika elérését az adott épület jellegének.

Termék fotók

Lambda előkorcolt tetőlemez ára

50m2 fölötti rendelés eseténLambda 515mm széles 0,5mm vastag
BevonatGaranciaNettó árBruttó ár
RAL Poliester Stand.10 év3650ft4636ft
UTK Matt Standard20 év3820ft4851ft
HC Herculit40 év4130ft5245ft