fbpx

IZI kétmodulos lapos cserepeslemez

Az IZI® egy kétmodulos fémből készült cserepeslemez, mely a legnagyobb odafigyeléssel lett megalkotva. Tökéletesen sík felülete csábítja, eleganciája és futurisztikus jellege elbűvölő. Úgy lett megalkotva, hogy időtálló és a mai trendeknek megfeleljen.


Az IZI® specifikusan ötvözi a korszerű technológiai megoldásokat és az ügyfelek elvárásait. jellemzői:
– A „Z” borda szükségtelenné teszi a lapok csavarokkal való összefűzését, az összeszerelés költségének csökkentését. Nem szükséges a vágott élek külön védelme a korrózió ellen , mely nem érhető el más termékeknél, illetve a dinamikus és harmonikus tető-esztétika.

IZI cserepeslemez méretei

Az IZI® ANTI-WAVE, a ZET® típusú dombornyomás és a rögzítési mélyedések kialakításának köszönhetően a csavarok tökéletesen ugyanolyan szögben vannak rögzítve a lécekhez, ez a megoldás csökkenti a feszültséget és lehetővé teszi a tökéletesen síkfelület megjelenését.

IZI® ROOF és IZI®LOOK – két szerelési mód közül választhat: klasszikus vagy innovatív melynél nem láthatóak a rögzítések.

rejtett csavarozás

IZI® LINK – a speciális kivágás és modern bordázat profilozása, ami lehetővé teszi a lapok tökéletes illeszkedését a vízszintes élek mentén.

Az IZI® értékei az egyedi kialakítás, az összeszerelés egyszerűsége és gyorsasága, a kivételes tartósság, a “Z” bordázat, illetve a szín és a szerkezet replikálhatósága. Ami egyenlő 55 éves garancia biztosításával.

IZI Színválaszték

Herculit®

A ZET® moduláris cserepeslemezek gyártása során használt anyag Európa legjobb kohói számára piacvezető lakkokat gyártó üzemmel együtt kidolgozott bevonat.

A korábbi bevonatok hosszan tartó meg gyelése és ügyfeleink, főként a tetőfedők, igényeinek felismerése eredményeképpen egy olyan terméket hoztunk éltre, mely számos tulajdonságot ötvöz magában. A HERCULIT® egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben. A HERCULIT® bevonatokra 55 éves garanciát vállalunk, használata pedig biztosítja a színek és a szerkezet megismételhetőségét.

MAT 35 Standard

Kétoldalt 275 g/m2 horgonyzott fémréteggel, korrózióvédő réteggel, és egy oldalon dekoratív szerves réteggel bevont acéllemezek. Előnyük a mechanikai sérülésekkel és a korrózióval szembeni rendkívül magas ellenállás, a könnyű formázhatóság és a jó esztétikai értékük.

A lemezt 35 μm vastag szemcsés textúrájú matt szerves bevonat borítja. Az alapmodell 3 színt tartalmaz, de lehetőség van a színmintán kívüli színben történő leszállításra is. Garanciális időszak: 30 év.


IZI Roof moduláris cserepeslemez db ára:

50db - 263db között264db fölött <
BevonatGaranciaNettó db árBruttó db árNettó db árBruttó db ár
UTK Mat 35+30 év5880ft7468ft5330ft6769ft
HC Herculit+55 év5990ft7607ft5430ft6896ft

IZI Look moduláris cserepeslemez db ára:

IZI Look moduláris tetőcserepek felszereléséhez szellőztető bádogos elemet kell használni (lásd)

50db - 263db között264db fölött <
BevonatGaranciaNettó db árBruttó db árNettó db árBruttó db ár
UTK Mat 35+30 év6050ft7684ft5490ft6972ft
HC Herculit+55 év6180ft7849ft5590ft7099ft

IZI kétmodulos lapos cserepeslemez

IZI cserepeslemez


  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Irányítószám (kötelező)

  Melyik bevonatra kér árajánlatot? (kötelező)

  Rögzítés

  Tető méretei: (kötelező)

  Mikor tervezi a vásárlást?: (kötelező)