Cserepeslemez 20ÉV garanciával

Cserepeslemez és trapézlemez Budapesten
A Zet® moduláris fém tetőlemez
Zet®look – csavar nélküli tetőfedés

A legkiemelkedőbb minőségi paraméterekkel jellemezhető, korszerű termékek. A fejlett technológiájú védőanyagok felhasználásának köszönhetően hosszú időtartamú jótállás vonatkozik rájuk. Ott kerülnek elsősorban felhasználásra, ahol a legmagasabbak az elvárások a tartóssággal, az esztétikai megjelenéssel és a megbízhatósággal szemben.

Alfaplus cserepeslemez HERCULIT® bevonattal

A HERCULIT® Európa legjobb öntödéi részére gyártó neves lakkgyártóval – az Akzo Nobel vállalattal folytatott szoros együttműködés folytán létrejött bevonat. Az eddig alkalmazott bevonatok hosszantartó elemzése és az ügyfelek igényeinek nyomon követése, különös figyelmet fordítva a kivitelezők igényeire, lehetővé tette számunkra a számos előnyös tulajdonság egy termékbe helyezését. A HERCULIT® egy 35 mikron vastagságú keményített poliészter 275 g/ m2 vastagon horganyzott lemez alapon. A bevonat kiemelendő tulajdonsága a mindenféle mechanikus sérülésekkel és karcolásokkal szembeni magas ellenálló képesség és a színek magas reprodukálhatósága. A HERCULIT® bevonat tartósságát bizonyítja a napsugárzás hatásaival szembeni magas ellenálló képesség, ami jelentősen csökkenti az elszíneződés és a kifakulás kockázatát. A HERCULIT® bevonattal kezelt trapézlemezek sóköd teszteknek lettek kitéve, amelyben RC4 korrózióállósági osztályt értek el. Emellett megvilágítási teszteken estek át, melyeken RUV4 UV állósági besorolást kapott.

A HERCULIT® bevonat nem csak a sérüléseknek áll ellen de magas esztétikai adottságok is jellemzik. A szatén felület elegáns, fél matt hatást ad a bevonatnak. A bevonat megfelelő keménységének és rugalmasságának köszönhetően az anyag jól formálható és bármilyen profil gyártására alkalmas.

 

HERCULIT® bevonattal bármelyik cserepeslemez és trapézlemez rendelhető.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0